Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ilmoitustaulu, musta, suojapleksillä



ILMOITUSTAULUT 

Haluatko porrastaulun ja ilmoitustaulun erikseen samaa sarjaa? Vakioilmoitustauluissa on mustalla huopakankaalla verhoiltu sileä tartuntapinta ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys akryylisuojapinnalla, jossa on ruuvilukitus. Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Saat myös halutessasi ilman "pleksiä". Erikoistoivomuksesta tauluihin saa kromatut, messinkiset, maalatut tai erikoissävyyn eloksoidut alumiinikehykset. Puukehykset ovat myös mahdollisia. Huopakankaan värin voi valita useista vaihtoehdoista

koko

300 x 300 mm
300 x 500mm
450 x 600mm
450 x 700mm
600 x 800mm
750 x 900 mm

Oletko kiinnostunut? Pyydä tarjous!

PORRASTAULUT

Klikkaa tästä

Suosittelemme myös

Porrastaulut / nimitaulut

Nimitaulu.jpg&width=280&height=500
PORRASTAULUT Vakioporrastauluissa on mustalla huopakankaalla verhoiltu irtokirjaimia varten uritettu vaneripohja ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys, jossa on ruuvilukitus. Taulujen suojapinta on kirkasta muovia ja kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan.
Erikoistoivomuksesta tauluihin..

Yhdistelmätaulut porras/ilmoitustaulu

900x700-1-suojapinta.jpg&width=280&height=500
YHDISTELMÄTAULUT Vakiotauluissa porras- ja ilmoitustauluosat ovat samoissa kehyksissä. Verhoilu mustalla huopakankaalla ja kehys hopeanväriin eloksoitua alumiinia. Liukukiskoilla oleva, porrastauluosan peittävä suojapinta kirkasta muovia, jossa Abloy-lukitus. Tauluissa mukana kiinnitystarvikkeet. Kahdella..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »