Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Porrastaulut / nimitaulutPORRASTAULUT
Vakioporrastauluissa on mustalla huopakankaalla verhoiltu irtokirjaimia varten uritettu vaneripohja ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys, jossa on ruuvilukitus. Taulujen suojapinta on kirkasta muovia ja kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan.

Erikoistoivomuksesta tauluihin saa kromatut, messinkiset, maalatut tai erikoissävyyn eloksoidut alumiinikehykset. Puukehykset ovat myös mahdollisia. Huopakankaan värin voi valita useista vaihtoehdoista. Lukitusvaihtoehtoina myös kehykseen upotettu Abloy-lukko tai magneettisalpalukitus.

koko
300 x 300mm
300 x 500mm
450 x 600mm
450 x 700mm
600 x 800mm
750 x 900 mm

huom.
6-8 nimelle
12-15 nimelle
16-20 nimelle
21-25 nimelle
50 nimelle
70 nimelle

Kysy tarjous!

ILMOITUSTAULUT Haluatko porrastaulun ja ilmoitustaulun erikseen samaa sarjaa? Vakioilmoitustauluissa on mustalla huopakankaalla verhoiltu sileä tartuntapinta ja hopeanväriseksi eloksoitu saranallinen alumiinikehys akryylisuojapinnalla, jossa on ruuvilukitus. Kiinnitystarvikkeet liitetään mukaan. Erikoistoivomuksesta tauluihin saa kromatut, messinkiset, maalatut tai erikoissävyyn eloksoidut alumiinikehykset. Puukehykset ovat myös mahdollisia. Huopakankaan värin voi valita useista vaihtoehdoista

Kysy tarjous!

Suosittelemme myös

Nimikilvet

ovinimikilvet.jpg&width=280&height=500
NIMIKILVET


Ovinimikilpien kehykset ovat kromattua tai lakattua messinkiä tai kirkasta muovia. Kirjainten kiinnityspinta on mustaa, uritettua muovia. Kilvissä on ruuvilukitus ja ovikilvet toimitetaan kiinnitystarvikkeineen. Kilpiin soveltuvat 13mm ja 19mm korkeat vaihtokirjaimet. Kilpeen joka ladotaan..

Porras- ja ilmoitustaulut, yhdistelmä

900x700-1-suojapinta.jpg&width=280&height=500
YHDISTELMÄTAULUT Vakiotauluissa porras- ja ilmoitustauluosat ovat samoissa kehyksissä. Verhoilu mustalla huopakankaalla ja kehys hopeanväriin eloksoitua alumiinia. Liukukiskoilla oleva, porrastauluosan peittävä suojapinta kirkasta muovia, jossa Abloy-lukitus. Tauluissa mukana kiinnitystarvikkeet. Kahdella..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »